top of page

Blogg

Søk
  • Forfatterens bildeChristine Strømland

Halloween decor

Jeg har alltid likt alt som er skummelt og nå som jeg har blitt eldre er det også veldig kjekt med interiør design. Merket interessen for interiør design øket etter jeg kjøpte min egen leilighet. Så i år slo jeg disse to interessene sammen og lagde en god del Halloween pynt selv. Mye fordi det man for kjøpt på butikken er veldig skuffende og utvalget er ikke så stort i Norge (siden det er ikke en norsk tradisjon). Synes spesielt det ikke passet inn med hva jeg ønsket å ha som decor i leilighet. Jeg ønsket ikke har noe Halloween pynt som viste veldig tydelig at det er Halloween pynt, men det skulle allikevel være mørkt og dyster på ett vis.


Så til Halloween i år lagde/pyntet jeg flere flasker i mange former og fasonger. Jeg brukte akryl maling og luft tørkende leire for å oppnå det jeg ønsket. Nedenfor ser du tre videoer som jeg filmer hvordan det ble i leiligheten. Beskrivelse for hver video finner du under hver enkelt av dem.


Videoen er veldig korte så man får ett lite innblikk i hvordan det ble. Disse videoene har jeg også lagt ut på tiktok så det er derfor formatet er som det er.


På denne videoen ser du hvordan jeg dekorerte til halloween i år. Mye av pynten har jeg laget selv. Du ser også klipp av hvordan det var pyntet først og deretter hvordan det ble etter jeg pyntet med halloween pynten.På denne videoen ser du litt nærmere på pynten jeg har på vertrinneskapet. Det er her jeg plasserte alle flaskene jeg lagde sammen med en del stearinlys og bøker. Jeg dekorerte også tre bøker. Så på toppen av dette skapet ville jeg sagt jeg har ett hekse tema på.Denne videoen viser litt rundt i leiligheten på de forskjellige plassene jeg har halloween pynt. På denne videoen er det kun spøkelsene på tv benken jeg har laget. Resten har jeg funnet i butikken og slikt.


Hilsen Christine Strømland

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page