top of page

Fixebygg as

02. november 2020

Jeg tok et oppdrag for Fixebygg AS der jeg lagde nettside og logo til firmaet. Jeg designet et brukervenlig nettside, slik kunder av Fixebygg AS enkelt kunne finne frem til ønsket informasjon. Mye av informasjonen står på hovedsiden slik det var tydelig for kunder av Fixebygg AS hvilket firma dette er. Det er også en meny øverst på siden der kunder kan se hvilke tjenester firmaet tilbyr, hva Fixebygg AS er, tidligere prosjekter og tilslutt hvordan ta kontakt. 

 

Logoen er av et rent design slik logoen kom tydelig frem på trykket arbeidstøy, på nettsiden og andre ønsket steder Fixebygg ønsker å bruke logoen.

Bilde nedenfor er laget i Adobe Photoshop til nettsiden. Dette var et ønske fra kunden, der plantegning av et hus ble plassert i et natur bilde som er fotografert av kunden. Dette var et passende bilde og ha på fremsiden av nettsiden under logoen.

Eksempel-3.jpg

Logo

Tanke prosessen på logoen begynte på ark og en hel del skisser. Etter jeg hadde sett over skissene og funnet noen ideer jeg likte godt, var det å lage disse ideene i Adobe Illustrator og Adobe Phoptoshop. Her kom jeg frem til ett par litt røffe logoer jeg viste til kunden for å vise frem fremgangen, og vite om jeg var på rett vei etter kundens ønske. Når dette var bestemt gjorde jeg logoen helt ferdig. Og her er resultatet: 

Fixebygg_Logo_Blå.png
Eksempel-2.jpg

Nettside

Som nevnt øverst på siden er nettsiden laget med et enkelt design slik kunder av Fixebygg enkelt skal finne frem til ønsket informasjon. Av kunden fikk jeg alt informasjonen som var ønsket å ha på siden så var det jeg som designet å fant en god måte og organisere alt informasjonen på. 

Nettsiden finner du HER.

macbook-mock-dribbble.jpg
bottom of page