top of page

Mucle-up

Dette var en eksamens oppgave som gikk ut på å designe webside, logo, visittkort og komme opp med ett navn. Dette var en Bedriftsprofilering til en profesjonell kostholdsveiledning. Denne eksamen var fokusert på design, så websiden er designet i photoshop. 

 

Det ble gjort en god del research til denne eksamen, der jeg kikket på eksisterende sider og logoer for kostholdveiledning. Det som var felles for de fleste konkurrentene i reaearchen var at de hadde noen veldig enkle sider. Bruker farger som grønt, rødt, svart og hvitt. Og felles for de sidene jeg fant er de veldige stil rene.

 

Logoene som jeg fant på nettet har litt like trekk, Mangen av dem jeg fant har brukt en figur i logoen, akkurat som en slags strek mann. Det symboliserer aktivitet. Det er også mange som har brukt orange i logoen. Ut ifra researchen jeg har hadde gjort var tankene at jeg vill bruke en del grønt i profileringen min. Og i logoen vil jeg bruke symbol/figur som får frem aktivitet eller muskler. 

Navnet jeg valgte er Muscle-Up, Dette er fordi jeg synes det passet veldig bra til kostholdsveiledning. Tankegangen bak dette var å bygge muskler trenger en proteiner. Og proteiner er veldig viktig for alle typer trening. Så jeg synes at det var ett passende navn.

 

Logoen valgte jeg og ha grønn dette er en farge jeg forbinder med sunnhet. Trening til mat er sunn mat.

Webside

Webside mobil

Visittkort

bottom of page